Getuigenissen

Wou je even laten weten dat Horangi al heel wat beter is, echt ongelofelijk. Hij galoppeert zelfs weer wat mee rond met de andere twee door de weide, hij voelt zich duidelijk beter in zijn vel. Echt super dank je wel.
Emelie S.


Mijn dressuurpaard liep achteraan niet correct en ik kreeg hem de laatste tijd met moeite vooruit (terwijl dat vroeger nooit een probleem was). Ik had al zoveel geprobeerd en niets hielp echt blijvend. Na 1 massage merkte ik duidelijk op dat hij al vlotter vooruit liep. Het probleem achteraan was er wel nog lichtjes. Maar na de 2° massage liep hij terug correct. Ik ben natuurlijk super blij.
Pamela V.


Thor loopt terug als een trein. Manken doet hij niet meer en dit al onmiddellijk na de behandeling. Er is niets dat hem al zo goed heeft geholpen als deze massage. Ben super blij.
Iris R.


Ik heb een heel brave merrie van 6 jaar, maar in het rijden is ze echt moeilijk. Ze heeft veel problemen om te ontspannen. Ik heb al vanalles geprobeerd, maar het enige dat haar echt een beetje losser heeft gemaakt is de Jack Meagher sportmassage. Ik ben heel blij dat ik dat heb leren kennen.
Elsje B.


Mijn merrie Bona vertoonde heel wat problemen tijdens het rijden, waaronder moeite om in de rechter galop aan te springen en moeite met de linker halsbuiging. Na een eerste osteopathische behandeling was er reeds een duidelijke verbetering merkbaar, maar de linker halsbuiging was nog niet optimaal. Na de massage vertoonde Bona terug een mooie verbetering, ze is nu terug soepel op de linkerhand. Het was een plezier om dit waar te nemen direct na de massage.
Ann V.


Mijn paard is altijd nogal gespannen geweest. Ik was verrast toen ik reeds na de eerste massage merkte dat er al op een aantal punten vooruitgang was. De beweging van de voorbenen is ruimer en ook kan hij zijn hals gemakkelijker laten zakken. Ik ga mijn paard nu dus zeker regelmatig laten masseren.
Marleen O.


Onze pony sprong altijd in rechter galop, ook na de sprong als hij eigenlijk in linker galop zou moeten gaan. Na 2 behandelingen is dat probleem volledig opgelost. Hij heeft helemaal geen probleem meer met de linker galop. Ik ga dit nu zeker regelmatig laten doen.
Sandra L.


Mijn paard was veranderd in gedrag en begon ook te bokken tijdens het rijden. We wilden alles uitsluiten en dus ook rugproblemen. En deze laatste waren er ook. Ingrid levert super werk, is ook heel geduldig. Ze had een vermoeden dat het kwam door het zadel en vroeg zelfs of ze dit even mocht bekijken. Buiten een top behandeling levert ze ook nog heel goed advies. 
Debra V.
 

Even een update van mijn witte: Vandaag voor het eerst gereden en wow wat een verschil! Goed voorwaarts, sprong fijn aan in de linkergalop, voelde enorm los door zijn lijf! Dankjewel!
Lisa V.
 

 
Ik had vandaag een ontspannen en mankloze merrie onder het zadel. Bedankt ingrid!
Ashley B.
 

 
Wie had kunnen denken dat we eerste zouden eindigen (drafsport). Fantastisch. Super bedankt!
Nancy E.

Je bent enkele weken geleden langsgeweest bij ons paard (Bily). Hij heeft enorm “deugd” gehad aan de behandeling. Bij het naar de weide brengen vlak na de behandeling merkte ik al meteen verschil: een ontspannen paard, neus over de grond en zijn 2 bilhelften bewogen weer links-rechts. Na een week rust zijn we begonnen met dubbele longe en lange lijnen. Ondertussen rijden en mennen we weer. Billy loopt véél meer ontspannen, buigt soepeler. Vooral vooraan, in zijn schouders en hals loopt hij veel ruimer…….  Wat een verschil dus!
Kelly
 

 
Sedert uw behandeling heeft mijn draversmerrie duidelijk de vorm te pakken !
Ze is achtereenvolgens 3e, 4e en 1e gëindigd , draaft soepel, snel en pijnloos !
Great job! Thanks
Frank V.
 

Bedankt voor al het werk, mijn paard is terug helemaal in orde. Gisteren 3° plaats behaald bij dressuur!
Axelle vH.
 

Assword is weer helemaal in orde, hij gaat terug super goed door de bochten. Vrijdag heeft hij gelopen in Cange sur Mer (drafsport) en hij was tweede. Ben super content!
Guy S.
 

Eerst en vooral wil ik je bedanken voor je geduld tijdens de behandeling van Spirit. Hij was erg lastig, hopelijk is dit volgende keer wat beter.
Ik heb gemerkt dat hij 4 dagen na de behandeling gestopt is met slepen op zijn achterhand in stap (in draf doet hij het af en toe nog). En tijdens het werken gaat hij veel sneller zijn hals strekken! Ik ben erg tevreden over je werk!

Marjolein A.


Super begeleiding en resultaat!
Sofie V.


Wat een verschil bij mijn beide PRE’s. Ze voelen terug soepeler aan en hun blik toont ook terug levenslust.
Rebecca C.


Mijn paard Chico kan terug mooi ontspannen lopen, met zijn hoofd en hals laag, zelfs in galop. Hij loopt echt veel beter dan ervoor. ZIjn schouders voelen ook veel losser aan. Het is een plezier om ermee te rijden.
Una C.


Een paar dagen na de behandeling zag mijn paard er al veel beter uit. Haar pels blinkt weer op en top en rollen over de rug gaat ook vlotter dan voordien. Ook het rijden gaat vlotter. Galop is terug mogelijk op de 2 kanten en aan de slechte kant begint ze meer en meer te ontspannen.
Jessica V.


Onze hengst had last van zijn knieën (patella problemen) en de hoefsmid merkte op dat hij moeite had om zijn voeten te geven, vooral achteraan deed hij heel vervelend. Toen de hoedsmid terugkwam, na de 2° behandeling, voelde hij reeds bij het eerste voorbeen dat het soepeler ging dan voordien. Met spanning begonnen we aan de achtervoeten, maar het ging vanzelf en we hadden vlugger gedaan dan voorzien. Ook merk ik niet meer dat zijn knieën blijven happeren.
Patrica B.


We hebben onze ruin gekocht zodat onze dochter zou kunnen springen. In het begin ging alles prima, maar met de tijd ging het altijd maar slechter en slechter en de laatste tijd wilde hij zelfs niet meer springen. Het verschil na 1 behandeling was opmerkelijk. Hij springt terug zonder problemen en hij heeft eigenlijk nog nooit zo goed gelopen. Echt ongelooflijk!
Kurt D.


Mijn paard had steeds moeite met buiging op de rechterhand (vooral in de hals). Na de behandeling is dat grotendeels opgelost. Hij kan nu zijn hoofd veel gemakkelijker draaien. Super gewoon!
Rudy D.


Ik zou u toch wel willen zeggen dat je super werk hebt geleverd bij Freya. De laatste weken heeft ze nog nooit zo goed gelopen, het is dag en nacht verschil. Ik merk ook dat ze zich veel beter voelt, ze loopt beter vooruit en ik heb het gevoel dat ik weer met een jong paard rij. Het is terug een plezier om mee te rijden. Ik ga zeker en vast haar rug op tijd en stond laten nakijken, dus je hoort nog zeker van ons.
Tatiana Q.


Onze ruin wou de laatste tijd niet goed meer meewerken. Dit deed ons vermoeden dat er wel eens rugproblemen zouden kunnen zijn. En inderdaad, sinds de behandeling, loopt hij terug super. Ik kan zelfs zeggen dat hij nog nooit zo goed heeft gelopen. Het is een echt plezier.
Karin VDB.

Dieren verdienen de beste zorgen

Betaalbaar voor iedereen

Prijzen

Hier vindt u de prijzen van Ingrid De Boelpaep voor osteopathie en sportmassage voor paarden en honden.

Links

Hier vindt u enkele nuttige links over osteopathie bij paarden en honden. Bekijk ook de opleidingen van Ingrid.

Blog

Op deze blog van Ingrid De Boelpaep leest u boeiende artikels over paarden en honden. Een aanrader !