Getuigenissen

Begin juli was onze Sloef – een “zinneke” – plots verlamd aan zijn vier poten. Vermoedelijk slecht neergekomen bij het afspringen van iets, maar zelf niet gezien. De dierenarts was pessimistisch en raadde aan, als het niet snel beterde, een operatie te laten uitvoeren, prijs minimaal 5.000€ zonder garanties en een lange revalidatie. Ondertussen werd een behandeling met cortisone en pijnstillers gestart.
Hij kon echt niets meer en lag op zijn zij op puppydoeken om zijn behoeftes te laten lopen. Na een week zonder enige beterschap contacteerde ik je (als ex collega) en zie, na de eerste behandeling zagen we al sporen van beterschap.
Na 7 weken en drie behandelingen verder loopt hij bijna terug normaal rond en is de verwachting dat hij binnenkort quasi helemaal hersteld zal zijn. Ongelooflijk bedankt voor je toewijding en vakkennis !
Erik B.


Je hebt echt een verschil gemaakt voor Gust, onze kater. Hij mankt niet meer en is heel beweeglijk en loopt terug. Heel erg bedankt.

Sarah V.


Na een val van de tafel had onze chihuahua van 2j moeite om lang te wandelen en trok ze haar pootjes altijd raar omhoog. We zijn nu een kleine week verder en ik wil je zeggen dat alles terug normaal is, haar problemen zijn helemaal weg. Ik ben natuurlijk heel blij.
Romy 


Ik had je hulp ingeroepen omdat Vik, one hond, af en toe mankte. Nu, 4 à 5 weken later heb ik hem nog steeds niet zien manken. Hij loopt soepel, kan ook ongehinderd rennen. Ik durf dus voorzichtig zeggen dat het euvel wellicht verholpen is. Mocht het terugkomen dan roep ik je hulp opnieuw in.
Ingrid M.


We hebben de diagnose te horen gekregen van “heupdysplasie” bij Tommeke, onze Maine Coon kater van 1 jaar. Hij ging heel snel zitten, was niet erg actief meer en zijn staart hing er maar bij, zonder veel te bewegen. Reeds een paar dagen na de eerste behandeling merkten we een duidelijk verschil: Tommeke is veel mobieler, hij loopt terug, kan de trap aflopen en beweegt zijn staart. Ellke week merken we verbetering. We zijn zo blij!
Annemie L.


Onze kat was gevallen van de tafel en sindsdien plaste hij in huis, waarschijnlijk omdat het te pijnlijk was voor hem om in zijn kattenbak te gaan plassen. De eerste dagen na de behandeling plaste hij nog steeds wild in het rond en lagen er overal natte plekken in huis. Maar nu is het al meer dan een week terug droog in huis. De behandeling heeft dus gewerkt. Super bedankt!
Sofie B.


Wat een verschil ten opzichte van een week geleden, je hebt ons precies een nieuwe hond gegeven, zo’n plezier dat hij terug heeft. Terug de speelse hond zoals wij hem lang gekend hebben. Prachtig resultaat geleverd, echt wel tof om hier positieve kritiek te geven want we overdrijven echt niet.
Christian V.


Het is duidelijk te zien dat Vita een behandeling kreeg van u. Ze is energieker en voelt zich duidelijk flink wat beter. Haar bewegingen zijn veel vlotter. Ze is terug een trotse Boxer.
Jurgen L.


Ik laat je weten dat het tot hiertoe super gaat met Odjo. Hij loopt veel beter, zit recht, niet meer zoals een patattenzak, kan beter de auto inspringen en we hebbende indruk dat zijn rug ook rechter is.  We zouden wel graag nog eens een nazicht hebben, om toch zeker te zijn of alles in orde is.
Anja B.


Onze Franse buldog kon sinds kort niet goed meer rechtstaan op zijn achterpoten (grotendeels verlamd), met als gevolg dat hij dikwijls binnen plaste. Op de rechterzijde kon hij nog een beetje steunen, maar links hield hij steeds omhoog. Medicatie hielp niet. Ik kon het bijna niet geloven, maar 1 week na de eerste behandeling was het probleem weg. Hij hield zijn linkerpoot niet meer steeds omhoog en hij kon terug steunen op zijn poten en dus terug rechtstaan. We zijn dolgelukkig.
Joyce J.


Onze hond (4 jaar) had een hernia en zijn achterpoten waren volledig verlamd. Ook de controle over zijn blaas was hij kwijt. Medicatie hielp niet. Na 5 dagen hebben we contact opgenomen met Ingrid. Een paar dagen na de 1° behandeling kreeg hij terug een beetje gevoel in zijn poten en na een week kon hij terug recht staan, weliswaar nog een beetje wankel. Elke dag gaat het een beetje beter met hem. Wij zijn natuurlijk heel blij.
Patrick L.


Onze hond, een rottweiler van 1 jaar heeft heupdysplasie aan beide heupen. Ze ging zienderogen achteruit en jankte regelmatig, zelfs als ze gewoon uit haar mand moest rechtkomen. De dierenarts zei dat hij enkel een peperdure operatie kan voorstellen, zonder enige garantie. Dit vonden we maar niets en dus zijn we verder op zoek gegaan en zo zijn we bij Ingrid terecht gekomen. Reeds na de eerste behandeling was er duidelijk verbetering op te merken. Ze jankte niet meer bij het rechtkomen en is duidelijk speelser. Na de tweede behandeling konden we terug met haar korte wandelingetjes maken en haar rug staat ook duidelijk minder bol. We zijn echt heel blij en hebben goede hoop dat het goed gaat komen met haar.
Clemence S.


Ik wil je laten weten dat ik zeer tevreden ben van de behandeling van mijn hond Praline. Ze is veel fitter en heeft duidelijk minder last in haar rug. Ik had niet gedacht dat ik haar nog zo speels ging zien. Heel erg bedankt en ik zal je in de toekomst zeker nog contacteren voor verdere behandelingen
Sofie B.


Tijdens de trainingen bleek mijn hond last te hebben met het draaien. Ook kon hij precies zijn achterpoten niet zo goed meer buigen. Al na 1 behandeling was mijn hond terug de oude. Hij springt terug lekker rond en zit duidelijk beter in zijn vel. Ook heb ik gemerkt dat zijn pels terug overal mooi blinkt. Prachtig gewoon.
Kim V.


Onze hond had duidelijk rugproblemen, want hij werd niet graag meer geaaid op een bepaalde plaats. Maar reeds na 1 behandeling is alles weer terug OK. Dank je wel.
Joke C.


Ik ben heel blij met de behandeling van onze hond door de hondenosteopaat, want hij is terug levendig en kan ook terug op de zetel springen!
Kathleen S.

Dieren verdienen de beste zorgen

Betaalbaar voor iedereen

Prijzen

Hier vindt u de prijzen van Ingrid De Boelpaep voor osteopathie en sportmassage voor paarden en honden.

Links

Hier vindt u enkele nuttige links over osteopathie bij paarden en honden. Bekijk ook de opleidingen van Ingrid.

Blog

Op deze blog van Ingrid De Boelpaep leest u boeiende artikels over paarden en honden. Een aanrader !